Quantcast
  • Register
PhysicsOverflow is a next-generation academic platform for physicists and astronomers, including a community peer review system and a postgraduate-level discussion forum analogous to MathOverflow.

Welcome to PhysicsOverflow! PhysicsOverflow is an open platform for community peer review and graduate-level Physics discussion.

Please help promote PhysicsOverflow ads elsewhere if you like it.

News

New printer friendly PO pages!

Migration to Bielefeld University was successful!

Please vote for this year's PhysicsOverflow ads!

Please do help out in categorising submissions. Submit a paper to PhysicsOverflow!

... see more

Tools for paper authors

Submit paper
Claim Paper Authorship

Tools for SE users

Search User
Reclaim SE Account
Request Account Merger
Nativise imported posts
Claim post (deleted users)
Import SE post

Users whose questions have been imported from Physics Stack Exchange, Theoretical Physics Stack Exchange, or any other Stack Exchange site are kindly requested to reclaim their account and not to register as a new user.

Public \(\beta\) tools

Report a bug with a feature
Request a new functionality
404 page design
Send feedback

Attributions

(propose a free ad)

Site Statistics

145 submissions , 122 unreviewed
3,930 questions , 1,398 unanswered
4,873 answers , 20,701 comments
1,470 users with positive rep
502 active unimported users
More ...

Bug in private messages

+ 1 like - 0 dislike
103 views

When I try to send zacxpacx a private message, it says "Server Error occured". I had done it many times before, this is something new.

asked Jun 19, 2014 in Bug by Ron Maimon (7,535 points) [ no revision ]
recategorized Jun 19, 2014 by dimension10

Does this occur all the time? It has never happened to me.

It happens to me from time to time too, and I quite some time back reported it. Most of the days it works for me, but when the bug occurs I can not write any private messages because of this server error for a whole da. The earlier bug report is here, and it would be interesting to here what @Polarkernel thinks about it ...

1 Answer

+ 3 like - 0 dislike

I have no idea why this bug occurs. Because normally this functionality works fine, I assume that the Q2A code is correct. It seems that sometimes the mailer of our host does not work correctly sometimes. I also tried once to use the SMTP mail-server, but with no success. I am very sorry about this inconvenience.

answered Jun 21, 2014 by polarkernel (0 points) [ no revision ]

Your answer

Please use answers only to (at least partly) answer questions. To comment, discuss, or ask for clarification, leave a comment instead.
To mask links under text, please type your text, highlight it, and click the "link" button. You can then enter your link URL.
Please consult the FAQ for as to how to format your post.
This is the answer box; if you want to write a comment instead, please use the 'add comment' button.
Live preview (may slow down editor)   Preview
Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Anti-spam verification:
If you are a human please identify the position of the character covered by the symbol $\varnothing$ in the following word:
p$\hbar$ysics$\varnothing$verflow
Then drag the red bullet below over the corresponding character of our banner. When you drop it there, the bullet changes to green (on slow internet connections after a few seconds).
To avoid this verification in future, please log in or register.




user contributions licensed under cc by-sa 3.0 with attribution required

Your rights
...